Palautusehdot

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden palautukset

Top Sportin verkkokauppa tarjoaa asiakkaalleen 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät tilauksen mukana tulleessa ohjeessa. Mikäli palautusohjeita ei jostain syystä löydy tilauksen mukana, voit olla yhteydessä Top Sportin asiakaspalveluun asiakaspalvelu.topsport(a)luhta.fi

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa myymälään.

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään luottokortillesi tai pankkitilillesi. Hyvitys maksetaan, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen.

Lataa tästä TopSport- verkkokaupan palautuslomake.

 

Myymälästä ostettujen tuotteiden palautukset

Top Sport -myymälästä ostetut tuotteet tulee palauttaa myymälään, josta tuote on hankittu. tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Palautus tehdään kuittia vastaan samalle maksutavalle, jolla tuote on maksettu. Vaihto- ja palautusoikeus myymälästä ostetuissa tuotteissa on 14 vuorokautta.

Kuluttaja-asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se on palautettava myyntikelpoisessa alkuperäispakkauksessa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Jos kuluttaja-asiakas palauttaa tuotteen, jota on vastoin edellä mainittua huolellisuusvelvoitetta käytetty (esimerkiksi vaatteissa, kengissä ja urheiluvälineissä on selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa), Top Sportilla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Avattuja elintarvike- ja lisäravinnepakkauksia ei hygieniasyistä voida palauttaa. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tai muunnelluilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi asiakkaiden toiveiden mukaan kaiverretut tuotteet ja sukset, joiden siteet on asennettu asiakkaiden mittojen mukaan.

Palveluntarjoaja palauttaa kuluttaja-asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta. Maksusuorituksesta vähennetään palautuskustannukset.