Kun hyvä ei riitä. Erityisen aktiivisille laskettelijoille suunnitellut hiihtohousut parhailla teknisillä ominaisuuksilla. Jo housujen sporttinen ulkonäkö huokuu korkeatasoista laatua. Teipatut saumat viimeistelevät kankaan erityisen korkean vedenpitävyyden, ja vetoketjulla avattavat tuuletusaukot tehostavat materiaalin jo valmiiksi erinomaista hengittävyyttä. Ihoa myötäilevä malli säilyttää muotonsa stretch-materiaalin ansiosta eikä siksi myöskään rajoita liikkumavapauttasi mutkitellessasi alas rinnettä. Lämmöneristykseen on valittu korkealaatuinen ThinsulateTM-kuitueriste. Teknisten ominaisuuksien listan kruunaa housuissa käytetty Recco®-järjestelmä.

Cross Reference Categories

Housut

Brändi

ICEPEAK

Pesuohjeet

Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Tuote pestään 30°. * Silitys (max. 110°). Valkaisu kielletty.

Hoito-ohjeet

Älä käytä huuhteluainetta. Sulje tarrat ennen pesua. Pestävä erillään nurinpäin.

Materiaali

90% polyamidi

Teknologiat

Tuotteessa on heijastavia elementtejä. 3TM Thinsulate TM pitää lämpöisenä kylmimmälläkin säällä. Ainutlaatuinen mikrokuiturakenne sitoo ilmaa vartalon ja ulkoilman välille eristäen lämmön tehokkaasti. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 15 000 mm \ 15 000 mvp. Aktiiviseen käyttöön kaikista vaativimmissa olosuhteissa. Materiaali on täysin veden- ja tuulenpitävä. Korkea hengittävyys takaa käyttömukavuu Kaikki saumat on teipattu, mikä tekee tuotteesta täysin vedenpitävän. Tämä hengittävä tuote on valmistettu kaksikerroksisesta kankaasta. Vedenpitävä kalvo on yhdistetty toiminnalliseen materiaaliin. Tuotteen neljäsuuntainen stretch-materiaali joustaa joka suuntaan antaen täydellisen vapauden liikkua. Tuotteen kevyt ja toiminnallinen Icestretch-materiaali säilyttää vaatteen muodon, ja joustavuutensa ansiosta vaate istuu täydellisesti.

Top Sport Akseli, 2.kerros
Top Sport Flagship Aleksi 13, 4.kerros
Top Sport Goodman, 2.kerros
Top Sport Ideapark Lempäälä, alataso
Top Sport Ideapark Oulu, alataso
Top Sport Iso Kristiina, 1.kerros
Top Sport Iso Myy, 2.kerros
Top Sport Iso Omena, 2.kerros
Top Sport Itis, 2.kerros
Top Sport Jumbo, 2.krs
Top Sport Kaari, 2.kerros
Top Sport Porvoo
Top Sport Puuvilla, 2.kerros
Top Sport Ratina, 3.kerros
Top Sport Revontuli, 1.kerros
Top Sport Sello, 3.kerros
Top Sport Seppä, 1.kerros
Top Sport Trio, 2.kerros
Top Sport Valo, 1.kerros
Top Sport Veturi, 1.kerros
Asiakkaiden arvostelut Kirjoita arvostelu

Kokotaulukkoa ei saatavilla

ICEPEAK
ICEPEAK
Alkaen 199,95 €
ICEPEAK
ICEPEAK

Nalo

Icepeak takki miehille
Asiakkaiden arvostelut
Arvostelet tuotteen:Nalo
Arviosi