Tutustu Top-Sport laskutiimiin

Top-Sport oma lumilautatiimi on nyt todellisuutta. Ja olemme siitä erittäin innoissamme! Usean kymmenen hakijan joukosta tiimin yhdessä kanssamme valitsivat: lumilautailija Meri Peltonen, lumilautailja Kimmo Tuhola, ja Snow Extremen vastaava päätoimittaja Henri Kunnas

Tiimi on viisihenkinen ja koostuu monien eri laskutapojen – ja tyylien edustajista. Tiimiläisten päälle on puettu joko Protest Boardwearia (www.protest.eu), Brunottia (www.brunotti.com) tai Surfanicia (www.surfanic.com) ja päähän istutetaan Dr. Zipen lasit (www.drzipe.com). Kaikki laskijat saavat myös käyttöönsä Burtonin laudan, kengät ja siteet (www.burton.com). Kaikki tietenkin Top-Sportin valikoimista.

Top-Sportin laskutiimiin kuuluu:

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue laskutiimin valinnasta ja ensimmäisestä yhteistapaamisesta

Laskutiimin valinta lähti liikkeelle vuoden 2010 syksyllä yhteistyössä Snow Extreme lehden kanssa. Jokainen tiimiin haluava sai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen videoineen ja kuvineen raadille, joka sittemmin valitsi parhaiten tiimiin sopivat laskijat. Tiimin ensimmäinen yhteinen tapaaminen ja sopimusten kirjoittaminen tapahtui 4.2.2011 Helsingissä. Snow Extremen toimitus tapasi tiimin ja tiimiä vetävän Meri Peltosen Kivikon Lumiparkissa kyseisenä päivänä. Sopivan tilaisuuden tullen Meri napattiin syrjään muutamaa kysymystä varten:

Minkälainen urakka tiimiläisten valitseminen oli?

Hakemuksia tuli jotain about 30. Monilla oli jonkinmoista videopätkää ja lähes kaikilla vähintään kuvia, joten kyllä siinä tovi kesti käydä ne kaikki läpi. Viisi parasta valittiin sitten loppupeleissä ja nyt on hyvä tiimi kasassa. Valintaan vaikutti laskijoiden laskutaidon lisäksi myös suuressa osassa motivaatio ja innokkuus laskemiseen. Ikähaarukka on 13-24 vuotta ja tiimiläiset ovat kotoisin eri puolelta Suomea Espoosta Kuusamoon.

Minkälainen tämä teidän ensimmäinen tapaamispäivä on ollut?
Päätettiin tiimiläisten kanssa tavata ja käydä vähän läpi mitä koko hommaan kuuluu ja tutustuttaa kaikki toisilleen. Käytiin ensin lounaalla ja Top-Sportin markkinointijohtaja Jussi Piri kertoi vähän mitä Top-Sport odottaa laskijoilta ja mitä laskijat hyötyvät. Sopimukset allekirjoitettiin ja jatkettiin tiimiläisten kanssa Dr. Zipen toimistolle, josta kaikki sai laskulasit. Sieltä sitten suunnattiin Burtonin toimistolle Vantaalle, josta tiimiläiset saivat Burtonin laudat, siteet ja kengät lukuun ottamatta muutamaa laskijaa, joilla on lautadiilit muiden firmojen kanssa. Sieltä sitten matkustettiin Kivikkoon vähän kruisailemaan ja ottamaan kuvia koko tiimistä. Koko päivän mukana olivat myös Top-Sportin puolesta kaksi videokuvaajaa, jotka tekevät päivästä pienen dokumentin/klipin uusiutumassa oleville nettisivuille. Kivikon jälkeen suuntasimme lopuksi Jumbon Top-Sport liikkeeseen, josta laskijat valitsivat laskuvermettä ylleen.

Minkälaiset fiilikset sulle jäi tiimistä?
Tiimiläiset vaikuttivat kaikki innostuneilta jutusta, ja hyvä fiilis jäi kyllä valinnoista. Sieltä löytyy reililaskijoita ja hyndälaskijoita. Osa on keskittynyt pelkästään kuvailuun tai kisaamiseen, mutta suurinta osaa kiinnostaa molemmat. Itseasiassa kolme tiimiläistä voi löytää Wannabe Crewn viime vuoden leffasta ja yhden KBR Crew HOmework –leffasta.

Miten teidän on tarkoitus toimia jatkossa?
Tiimiläisiltä toivotaan aktiivisuutta videoklippien/kuvien/ ja muiden uutisten muodossa, varsinkin nyt kun Top-Sportin uudet nettisivut lähtevät pyörimään. Tätä kautta ei ole enää hirveästi jäljellä, mutta ensi kautena sitten vielä enimmissä määrin panostusta. Tapahtumiin ja kisoihin osallistumista. Mielessä olisi myös jotain kuvausreissua mahdollisesti tiimin kanssa. Top-Sport hakee pitkäaikaista panostusta juttuun! Myös mahdollisia uusia tiimiläisiä koitetaan pitää silmällä. Olisi mukava saada myös naiskauneutta tiimiin.