Tietoa Top-Sportista

Top-Sport on vuonna 1975 perustettu suomalainen urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita myyvä erikoisliike-ketju. 20 myymäläämme tarjoaa vaatteita, kenkiä, asusteita ja välineitä niin urheiluharrastuksiin kuin muodikkaaseen katupukeutumiseen ja vapaa-aikaan.

Löydät meiltä kattavan valikoiman laadukkaita merkkejä edulliseen hintaan. Edustamme mm. seuraavia brändejä: Nike, Puma, Bodywatch, Volcom, Etnies, Osiris, Vans, Adidas, Pro-Limit, Halti, True Classics, North Face, Skifi, Woods, Compa, Protest, Brunotti, Burton, Surfanic, Boy-Cot, Billabong, Rip Curl, Catmandoo, Converse, Craft, Crocs, Dakine, Elan,  Adidas Originals, Exel, Fat Pipe, Five Seasons, Karhu, Merrel, New Balance, Oxdog, Prestige, Ice Peak, Reebok, Raiski, Salomon, Sanuk, Shimano, Sofsole, Speedo, Arena, Torstai, Umbro ja Fundangoo.

Helsingin Vallilassa toimivassa pääkonttorissa hoidetaan keskitetysti ostotoiminta, tuote- ja valikoimasuunnittelu, markkinointi, ketjuohjaus, hallinto sekä koko  ketjun  kehitystoiminta. Iloisessa joukossamme on mukana jo 250 rentoa ja asiakassuuntautunutta huippuosaajaa.