Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti tilaukseni on perillä?

Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet saapuvat valitsemaasi toimituspaikkaan pääsääntöisesti 2-6 päivän kuluessa. Tuotteet pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Myymälään varatut tuotteet ovat sovitettavissa ja noudettavissa 2-6 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Saat ilmoituksen tuotteen myymälään saapumisesta, jonka jälkeen tuotetta säilytetään myymälässä 7 päivää.

Voinko vaihtaa tai palauttaa tuotteen?

TopSportin asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuote voidaan palauttaa postitse TopSport -verkkokaupan asiakaspalautuksena. Palautus maksaa 5,90 euroa. Palautusosoite: Asiakaspalautus/Top Sport verkkokauppa, Luhdantaustankatu 180, 15680 Lahti

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa myymälään.

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään luottokortillesi tai pankkitilillesi. Hyvitys maksetaan heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen.

Myymälään varatut ja myymälästä ostetut tuotteet tulee palauttaa myymälään, josta tuote on hankittu. Myymälästä ostettuihin tuotteisiin sovelletaan normaaleja TopSportin palautuskäytäntöjä. Palautus tehdään kuittia vastaan samalle maksutavalle, jolla tuote on maksettu. Vaihto- ja palautusoikeus on 14 vuorokautta.

Lisää tietoa palautuksesta löydät täältä

Mitkä ovat tilaukseni toimituskulut?

Verkkokaupan toimitusmaksut ovat seuraavat:

- Nouto postista (Postipaketti 16) 6,90 euroa

- Toimitus kotiin (Kotipaketti 21) 17,90 euroa

- Myymälävaraus 0 euroa.

Millä eri maksutavoilla voin maksaa verkkokauppatilaukseni?

Voit maksaa TopSport -verkkokaupassa ostoksesi verkkopankkitunnuksilla sekä yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla. Lisää tietoa verkkokaupan eri maksuvaihtoehdoista löydät täältä »