Toimitustavat

Toimitus

Verkkokaupasta tilaamasi tuotteet pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä ja ne saapuvat valitsemaasi toimituspaikkaan pääsääntöisesti 2-6 päivän kuluessa. Tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä antamasi osoitteen perusteella postitoimipaikkaan tai kotiin. Toimituksen mukana saat tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena. Tilausvahvistus lähetetään sinulle myös sähköpostiin tilauksen jälkeen.

Mikäli varaat tuotteet valitsemaasi myymälään sovitettavaksi ja sieltä noudettavaksi, ne odottavat sinua myymälässä 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksen saamisesta.

TopSport -verkkokauppa toimii reaaliaikaisesti eli sivuilla näkyviä tuotteita on pääsääntöisesti varastossa. Jos joissakin poikkeustapauksissa maksettua tuotetta ei voida toimittaa, olemme asiakkaaseen erikseen yhteydessä.


Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.
Palvelussa mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia TopSport -verkkokaupasta. Verkkokaupan toimitusmaksut ovat seuraavat:

 - Nouto postista (Postipaketti 16) 6,90 euroa

- Toimitus kotiin (Kotipaketti 21) 17,90 euroa

- Varaus myymälään. Nouto myymälästä 0 euroa

Toimitusrajoitukset

Toimitamme tilauksia vain Suomeen.

Valitessanne toimitustavaksi kotiinkuljetuksen teidän tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa puhelinnumero, josta olette päivisin tavoitettavissa, sillä kotiinkuljetuksen ajankohta varmistetaan puhelimitse. Kotiin toimitus ei ole mahdollista Ahvenanmaan maakuntaan eikä Turun saariston postinumeroalueille: 21740, 22710, 22720, 22730, 22820, 22840, 22920, 22940 ja 23390. Kotiinkuljetus tapahtuu pääsääntöisesti arkisin kello 9-21

Noutamaton lähetys

Toimitamme tuotteet Postin lähetyksillä. Posti säilyttää lähetystä omien ehtojensa mukaisesti 1-2 viikkoa. Mikäli pakettia ei ole tänä aikana noudettu, palautetaan se lähettäjälle eli TopSport-verkkokaupalle. Noutamaton lähetys ei ole kuluttajansuojalain mukainen palautus, vaan se katsotaan sopimusrikkomukseksi ostajan puolelta. Näissä tapauksissa veloitamme automaattisesti 10,00 euroa posti- ja käsittelykuluja. Verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvauksia aiheutuneista kuluista sopimusrikkomuksen johdosta. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28 §).