Palautukset

Peruuttamisohje

TopSportin asiakkailla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa. Tuote voidaan palauttaa postitse TopSport -verkkokaupan asiakaspalautuksena. Palautus maksaa 5,90 euroa. Palautusosoite: Asiakaspalautus/Top Sport verkkokauppa, Luhdantaustankatu 180, 15680 Lahti

Verkkokaupasta ostettuja tuotteita ei voi palauttaa myymälään.

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään luottokortillesi tai pankkitilillesi. Hyvitys maksetaan heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen.

Myymälään varatut ja myymälästä ostetut tuotteet tulee palauttaa myymälään, josta tuote on hankittu. Myymälästä ostettuihin tuotteisiin sovelletaan normaaleja TopSportin palautuskäytäntöjä. Palautus tehdään kuittia vastaan samalle maksutavalle, jolla tuote on maksettu. Vaihto- ja palautusoikeus on 14 vuorokautta.

Kuluttaja-asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja se on palautettava myyntikelpoisessa alkuperäispakkauksessa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Jos kuluttaja-asiakas palauttaa tuotteen, jota on vastoin edellä mainittua huolellisuusvelvoitetta käytetty (esimerkiksi vaatteissa, kengissä ja urheiluvälineissä on selviä kulumisen merkkejä ja/tai likaa), TopSportilla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Avattuja elintarvike- ja lisäravinnepakkauksia ei hygieniasyistä voida palauttaa. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistetuilla tai muunnelluilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi asiakkaiden toiveiden mukaan kaiverretut tuotteet ja sukset, joiden siteet on asennettu asiakkaiden mittojen mukaan.

Palveluntarjoaja palauttaa Asiakkaan maksusuorituksen tuotteen palautuksen johdosta viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tuotteen palautuksesta. Maksusuorituksesta vähennetään palautuskustannukset.

Palveluntarjoajan myöntämää kampanjaetua tai lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Jos kampanjaedun (esim. alennuksen) saamiselle asetetut ehdot eivät asiakaspalautuksen yhteydessä täyty, pidätetään edun arvoa vastaava summa rahapalautuksen yhteydessä. Mikäli Asiakas peruuttaa lahjakortilla maksamansa tuotteen, Palveluntarjoaja palauttaa Asiakkaalle vastaavan arvoisen lahjakortin TopSport-verkkokauppaan. Esimerkiksi Asiakkaan lahjakortteina saamia etukoodeja ei palauteta rahana takaisin vaan niistä toimitetaan Asiakkaalle vastaavan suuruinen etukoodi.

Noutamatta jätetyistä tilauksista veloitetaan palautuskuluja vastaava summa.

 


Voit tulostaa palautuslomakkeen myös tästä.