KARIN takki

KARIN takki

ICEPEAK
Icepeak outdoortakki naisille. Päällimateriaalissa 2-kerrosta: hengittävä ja vedenpitävä kalvo yhdistettynä toiminnalliseen materiaaliin. Irrotettava sisätakki. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus.

Saatavuus: Loppu varastosta

129,90 €
Kokotaulukko
129,90 €

Voit varata tuotteen haluamaasi myymälään, jossa tuotetta on saatavilla. Myymälään varatut tuotteet ovat noudettavissa 2-6 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Saat saapumisilmoituksen kun varaamasi tuote on noudettavissa myymälästä. Myymälä säilyttää tilausta varattuna myymälässä 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on lähetetty asiakkaalle. Myymälään varatut tilaukset maksetaan myymälässä.

Icepeak outdoortakki naisille. Tekniset arvot 10 000 mm / 5 000 mvp: Vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Päällimateriaalissa 2-kerrosta: hengittävä ja vedenpitävä kalvo yhdistettynä toiminnalliseen materiaaliin. Icetech: ulkoiluun sopiva toiminnallinen materiaali suojaa tuulelta ja sateelta pysyen hengittävyyden ansiosta miellyttävän tuntuisena yllä. Kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Muotoillut hihat. Irrotettava sisätakki. Lämmin ja pehmeä sisäkaulus. 2-suuntainen säätö hupussa. Tehokkaat heijastimet lisäävät turvallisuutta pimeällä. Tuplanapituslista edessä. Säädettävät hihansuut, helma ja huppu.
Materiaali 100% polyamidi
Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta