Hakan jr

Hakan jr

ICEPEAK
Icepeak housut pojille

Saatavuus: Loppu varastosta

69,95 €
Kokotaulukko
69,95 €

Voit varata tuotteen haluamaasi myymälään, jossa tuotetta on saatavilla. Myymälään varatut tuotteet ovat noudettavissa 2-6 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Saat saapumisilmoituksen kun varaamasi tuote on noudettavissa myymälästä. Myymälä säilyttää tilausta varattuna myymälässä 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on lähetetty asiakkaalle. Myymälään varatut tilaukset maksetaan myymälässä.

Icepeak housut pojille. Tuotteen veden- ja tuulenpitävä Icetech-materiaali sopii aktiiviseen ulkoiluun ja sen hengittävyyden ansiosta tuote pysyy miellyttävän tuntuisena yllä. Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Tuotteen kaikki saumat teipattu vedenpitäviksi. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Vetoketjulliset lahkeensuut. Korkea vyötärö lisää käyttömukavuutta. Joustava vyötärö. Lumilukot lahkeensuissa estävät kosteuden pääsyn iholle. Muotoon ommellut polvikohdat. Vyötärö on säädettävissä.
Materiaali 100% polyesteri
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuote pestään 30°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. * Silitys (max. 110°).
Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta