Dino jr

Dino jr

ICEPEAK
Icepeak käsineet kaikille

Saatavuus: Loppu varastosta

17,95 €
Kokotaulukko
17,95 €

Voit varata tuotteen haluamaasi myymälään, jossa tuotetta on saatavilla. Myymälään varatut tuotteet ovat noudettavissa 2-6 päivän kuluessa varauksen tekemisestä. Saat saapumisilmoituksen kun varaamasi tuote on noudettavissa myymälästä. Myymälä säilyttää tilausta varattuna myymälässä 7 arkipäivää siitä kun saapumisilmoitus on lähetetty asiakkaalle. Myymälään varatut tilaukset maksetaan myymälässä.

Icepeak käsineet kaikille. Materiaali on käsitelty vettähylkiväksi. Windproof-teknologia yhdistää tehokkaan tuulensuojan ja hengittävyyden. Tuotteessa on heijastavia elementtejä. Tuotteen veden- ja tuulenpitävä Icetech-materiaali sopii aktiiviseen ulkoiluun ja sen hengittävyyden ansiosta tuote pysyy miellyttävän tuntuisena yllä. 3TM Thinsulate TM pitää lämpöisenä kylmimmälläkin säällä. Ainutlaatuinen mikrokuiturakenne sitoo ilmaa käsien ja ulkoilman välille eristäen lämmön tehokkaasti. Tekniset arvot 10 000 mm \ 5 000 mvp: Erinomaisen vedenpitävyyden ja hengittävyyden ansiosta tuote sopii hyvin erilaisiin sääolosuhteisiin. Pehmeä ja lämmin fleecevuori tuntuu miellyttävältä. Kangas käsitelty vedenkestäväksi Tarranauhakiristin. Tuulenpitävä etupaneeli. Kämmenpuolen materiaali tarjoaa erinomaisen pidon. Brändin logo.
Materiaali 100% polyesteri
Pesuohjeet Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. * Silitys (max. 110°).
Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta