Ajankohtaista

Ajankohtaista

17.3.2016

Juhlimme TopSportin uutta tulemista!

Uudistunut TopSport juhlii näyttävästi myymälöissä ja verkkokaupassa! Tuotevalikoimissa huipputuotteet huippumerkeiltä juoksuun, treeniin ja vapaa-aikaan! Tutustu ajankohtaiseen katalogiin:
http://view.24mags.com/publication/lfg/3c4035ad94ea1f6dbd13c356de8c7c44

 

17.3.2016

TopSport on Pop -haaste käynnissä!

TopSport on uudistunut ja haastaa kaikki suomalaiset liikkumaan. Lataa puhelimeesi ilmainen TopTreenari-applikaatio. Saat inspiroivia vinkkejä ja ohjeita, motivoivan treenipäiväkirjan, huikeita ostoetuja ja osallistut samalla upeiden kannustuspalkintojen arvontoihin. Latausohjeet ja tietoa sovelluksesta www.topsport.fi/toptreenari

Ideana on TopSport on Pop-kampanjassa on saada suomalaiset liikkumaan enemmän. Kimppahaaste kestää yhteensä 300 päivää, mutta jokainen osallistuja voi aloittaa haasteen ihan koska tahansa. Applikaatiossa on helppo asettaa oma tavoite, seurata omaa edistymistä ja ylittää ne. Kaikki haasteeseen osallistujat voivat applikaation chatissa keskustella muiden osallistujien kanssa. Vaihtelevat treenihaasteet ja -vinkit tuovat uutta potkua treeneihin.

Tsemppia haasteeseen!

 

17.3.2016

Varaa itsellsi personal trainer!

TopSport ja FitFarm tarjoavat Luhta aClass -kanta-asiakkaille ainutlaatuisen yhteistyöpaketin. Paketin hinta aClass-kortilla on 149,- (norm. 214,-)
Paketti sisältää:

- Kolme henkilökohtaista tapaamista FitFarmin personal trainerin kanssa
- Kuuden viikon Superdieetti-nettivalmennuspaketin
- Tehokkaat ruokavalio- ja treeniohjeet

Varaukset ja lisätietoja paketista www.topsport.fi/personaltrainer

 

17.3.2016

30 päivän tyytyväisyystakuu juoksujalkineille

TopSportin asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan parhaat mahdolliset juoksujalkineet juuri sinun tarpeisiisi! Luhta aClass kanta-asiakkaana saat asiantuntijamme kanssa valituille juoksujalkineille 30 päivän tyytyväisyystakuun. Voit vaihtaa jalkineet toisiin vapaavalintaisiin juoksujalkineisiin kuittia ja allekirjoitettua takuukorttia vastaan.
Katso lisää: www.topsport.fi/tyytyvaisyystakuu

 

7.1.2016

Onneksi olkoon jääkiekon nuoret maailmanmestarit!

TopSport ja Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani ICEPEAK onnittelevat Nuoria Leijonia Maailmanmestaruudesta!  Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruudesta pelattiin Helsingissä 26.12.2015 - 5.1.2016. Ottelut pelattiin Hartwall Arenalla ja Helsingin jäähallissa. Suomi voitti Venäjän uskomattoman trillerin jatkoajalla 4-3. Vain kolme maata, Venäjä, Kanada ja Suomi,  on voittanut kisat kotijäällään.

Icepeak oli näyttäväsi mukana voitonjuhlissa! Hanki oma Icepeak-tuotteesi täältä

 

5.11. 2015

Nyt toppavaatteita ja jalkineita poistohinnoin TopSportista!

Poistamme toppavaatteita ja jalkineita uusien tieltä. Alennukset alkaen -30% jopa -80%. Löydä omasi ja tilaa heti! Tutustu kampanjatuotteisiin täältä

 

22.9.2015

Syksyn suuri takkiale käynnissä

Meitä suomalaisia on hemmoteltu lauhkealla syksyllä viileän kesän jälkeen. Nyt on kuitenkin se aika, jolloin viimeistään on syytä kaivaa syystakit esille. Lämpötilat vaihtelevat nopeasti ja illat ovat jo koleita. Kauppojen valikoimat syystakeissa ovat parhaimmillaan juuri nyt! Top-Sportin verkkokaupan suureen Takkialeen on valittu paljon erilaisia vaihtoehtoja huippumerkeiltä kuten Helly Hansen ja Columbia. Käytännöllinen valinta on hengittävä kevytuntuvatakki. Se lämmittää juuri sopivasti syksyllä ja myöhemmin talvella toimii erinomaisesti. Erilaiset urheilutakit toimivat myös mainiosti arjessa niin urheillessa kuin muuten vaan ulkoillessa. Raikas ulkoilma piristää aina – oli aktiviteettisi mikä tahansa! Syystakkien on hyvä pitää jonkin verran vettä sadekuurojen varalta. Takkialesta löytyy myös vaihtoehtoja kaupunkikäyttöön aktiivisen elämäntavan omaaville.

Tutustu takkialen valikoimaan täällä ja löydä oma suosikkisi jo -50% alennuksella!

 

27.8.2015

Valikoima fitness- ja training-vaatteita huippumerkeiltä -30%

Kuntosalit ja erilaiset ryhmäliikuntatunnit kutsuvat! Lajikohtaisesti suunnitellut fitness- ja training-vaatteet tukevat ja joustavat juuri oikeista kohdista. Joogavaatteet ovat väljempiä kun taas vauhdikkaammille tunneille sopivat hyvin napakammin istuvat treenivaatteet. Luhdan ja Li-Ningin fitness- ja training vaatteet syksyn uutuusmallistosta nyt -30 % alennuksella vain verkkokaupasta. Tutustu fitness- ja training-tarjouksiin tästä

 

28.7.2015

Futiskentille Top-Sportin kautta!

Umbro, Select, Puma, Nike - huippuvalinnat jalkapalloilijalle. Top-Sportista löydät laajan valikoiman laadukkaita jalkapallotuotteita nyt uskomattoman edullisesti. Katso tuotteet tästä.

 

28.7.2015

Top-Sport -verkkokauppa palvelee taas

Pahoittelemme tilapäistä katkosta Top-Sport -verkkokaupassa. Päivitykset on tehty ja palvelemme taas myös verkossa. Tervetuloa ostoksille!