aClass-säännöt

 

1. ACLASS-ASIAKKUUS

1.1 Määritelmä

aClass on L-Fashion Groupin Aleksi 13-, Luhta Brand Store-, Your FACE-, Ril’s- sekä TopSport -ketjun asiakkailleen suuntaama kanta-asiakasohjelma, jonka kautta ohjelmaan liittyneet asiakkaat kerryttävät viimeisen 12 kuukauden ostoeurojen määrän perusteella kertyvää aClass-rahaa sekä voivat hyödyntää ketjujen erikoistarjouksia ja muita kanta-asiakasetuja.

L-Fashion Group Oy on suomalainen vuonna 1907 perustettu vaatetusalan yritys. Yritys tunnetaan erilaisille kuluttajille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kohdennetuista pu¬keutumis- ja kodinsisustusmerkeistään, mm. Luhta, Icepeak, Rukka, Torstai, Ril’s, O.i.s, Story, J.A.P ja Your FACE. Lisäksi yhtymään kuuluu valtakunnalliset vähittäiskauppa-ketjut Aleksi 13, Luhta Brand Store, Your FACE, Ril’s ja TopSport.


1.2 Liittyminen

aClass-kanta-asiakasohjelman jäseneksi voi liittyä jokainen 15 v. täyttänyt yksityishenkilö. Alaikäisen liittymiseen tarvitaan huoltajan suostumus. aClass-asiakkuus on henkilökohtainen ja aClass-asiakkaaksi voi liittyä kaikissa aClass-ketjujen myymälöissä. aClass-ketjujen myymälöitä ovat kaikki Aleksi 13-, Luhta Brand Store-, Your FACE-, Ril’s- sekä Top-Sport -ketjujen myymälät sekä Luhta Brand Store – ja TopSport –verkkokaupassa, että aClass-sivuilla www.aclassraha.fi. Verkossa aClass-kanta-asiakkaaksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö. Liittyminen aClass-asiakkaaksi on maksutonta. aClass-asiakkuus alkaa, kun liittymishakemus on asianmukaisesti täytetty, allekirjoitettu ja hyväksytty.

Liittymällä aClass-asiakkaaksi asiakas sitoutuu noudattamaan aClass-kanta-asiakasohjelman sääntöjä. aClass-etujen käyttö edellyttää aClass-kortin näyttämistä.


1.3 aClass-kortti

Jokaisen aClass-ohjelmaan liittynyt asiakas saa jäsenyytensä tunnukseksi henkilökohtaisen, numeroidun aClass-kortin. aClass-kortin kadotessa uuden kortin voi tilata aClass-ketjujen myymälöistä. aClass-kortti käy tunnistamis- ja kanta-asiakasetujen käyttövälineenä kaikissa aClass-ketjujen myymälöissä.
aClass-asiakas voi liittää korttiinsa samassa taloudessa asuvien 15-vuotta täyttäneiden henkilöiden aClass-kortit. Yksi kortti on ns. pääkortti, johon liitetään rinnakkaiskortteja. Rinnakkaiskortteja voi liittää pääkortin alle aClass-sivustolla www.aclassraha.fi.
aClass-asiakas sitoutuu ilmoittamaan kortin katoamisesta aClass-kanta-asiakaspalveluun tai johonkin aClass-ketjujen myymälään. Väärinkäytöksissä L-Fashion Groupilla on oikeus mitätöidä kortti.


2. AClASS-KANTA-ASIAKASEDUT

2.1 aClass-raha

Jokaisen aClass-ohjelmaan liittyneen asiakkaan ostotapahtuma Aleksi 13-, Luhta Brand Store-, Your FACE-, Ril’s- sekä TopSport -myymälästä kerryttää aClass-rahaa asiakkaan henkilökohtaiselle aClass-kortin aClass-rahatilille. aClass-rahatili on kortti¬kohtainen eli aClass- pääkortilla tehdyistä ostoista kertynyt aClass-raha kertyy pääkortin aClass-rahatilille ja rinnakkaiskortilla tehdyistä ostoista kertynyt aClass-raha kertyy rinnakkaiskortin aClass-rahatilille. Ostotapahtumasta kertyvä aClass-raha kirjautuu asiakkaan aClass-rahatilille ostotapahtumapäivää seuraavana arkipäivänä.
Lahjakortin ostosta ei kerry aClass-rahaa.

Jokaisesta ostotapahtumasta kertyvä asiakkaan henkilökohtainen aClass-raha määräytyy aClass-rahaprosentin perusteella. aClass-rahaprosentti on talouskohtainen eli se määräytyy pääkortilla ja siihen liitetyillä rinnakkaiskorteilla tehtyjen ostojen yhteissumman perusteella. aClass-rahaprosentti lasketaan talouden viimeisen 12 kuukauden ostoeurojen perusteella seuraavan taulukon mukaisesti.

 

Viimeisen 12 kk:n ostoeurot aClass-myymälöistä Asiakkaan henkilökohtainen
aClass-rahaprosentti
0 – 299€ 2%
300 – 599€ 3%
600 – 899€ 4%
900 – 1199€ 6%
1200 – 1500€ 8%
yli 1500€ 10%

 

Ensimmäinen aClass-kortilla tehty ostos kerryttää aClass-rahaa 2%:lla ostosumman suuruudesta riippumatta.


Esimerkki aClass-rahan kertymisestä:
aClass-asiakas ostaa aClass-myymälästä 100 eurolla. Asiakkaan viimeisen 12 kuukauden aClass-ostot ovat 602 euroa. Asiakas kerryttää tästä ostoksestaan edellä esitetyn taulukon mukaisesti 4 euroa aClass-rahaa (4% 100 euron ostoksesta) käytettäväksi alennuksena seuraavien ostojen yhteydessä kaikissa aClass-ketjujen myymälöissä.

aClass-rinnakkaiskortin haltija ostaa aClass-myymälästä 100 eurolla. Rinnakkaiskortin ja siihen kytketyn pääkortin viimeisen 12 kk:n yhteenlasketut ostoeurot (talouden ostoeurot) ovat 1220 euroa. aClass-rinnakkaiskortin haltija kerryttää tästä ostoksestaan taulukon mukaisesti 8 euroa aClass-rahaa henkilökohtaiselle aClass-rahatililleen (8% 100 euron ostoksesta) käytettäväksi alennuksena seuraavien ostojen yhteydessä. Talouskohtaisiksi liitettyjen korttien aClass-rahaprosentti muodostuu kaikkien korttien ostosten yhteenlasketun summan perusteella. Kaikilla talouskohtaisten korttien haltijoilla on siis sama aClass-rahaprosentti.

aClass-rahan kerryttämisen edellytyksenä on, että asiakas esittää oman henkilökohtaisen aClass-korttinsa ennen ostojen maksamista. Ostojen maksutavaksi hyväksytään käteinen, lahjakortti sekä pankki- ja luottokortti.

Asiakas voi käyttää omalle korttikohtaiselle aClass-rahatililleen kertyneen saldon alennuksena itse valitsemansa oston yhteydessä kaikissa aClass-myymälöissä. aClass-rahan käytön yhteydessä asiakkaan on kysyttäessä todistettava henkilöllisyytensä. aClass-rahaa ei voi nostaa käteisenä rahana.

Mikäli asiakkaalla ei ole ostoja yhdestäkään aClass-ketjun myymälästä viimeisen 6 kuukauden aikana, asiakkaan aClass-rahatilin saldo nollautuu jakson viimeisen kalenterikuukauden viimeisenä päivänä.

Jos tuote, josta asiakas on saanut aClass-rahaa palautetaan, vähennetään asiakkaan aClass-rahasaldoa henkilökohtaisen voimassa olevan aClass-rahaprosentin mukaan. aClass-rahaa kerryttäneen tuotteen palauttaminen edellyttää oman henkilökohtaisen aClass-kortin esittämistä.

Asiakas voi tarkistaa oman aClass-rahaprosentin ja aClass-rahasaldon kunkin ketjun verkkopalvelun rekisteröitymistä edellyttävästä aClass-osiosta ja myymälässä ostotapahtuman yhteydessä.

2.2 Muut aClass-kanta-asiakasedut

Ostoksista kertyvän aClass-rahan lisäksi aClass-asiakkaalle tarjotaan seuraavat edut:

• kuukauden aClass-tuotteet (alennus vähintään -20%)
• -10% normaalihintaisista naisten sukkahousutuotteista (Aleksi 13, Your FACE ja Ril’s)

Edellä mainittujen etujen lisäksi Aleksi 13-, Luhta Brand Store-, Your FACE-, Ril’s- sekä TopSport -ketjut myöntävät aClass-asiakkaille muitakin eri ajankohtina vaih¬tuvia, vain aClass-asiakkaille tai osalle heistä tarkoitettuja lisäetuja. Tiedot omista jäseneduista aClass-asiakas saa joko postitse, internetistä tai myymälästä. aClass-asiakkaille voidaan myös tarjota aClass-yhteistyökumppanien myöntämiä etuja.

3. KANTA-ASIAKASTIEDOSTO

aClass-asiakkaan hakemuksessaan ilmoittamat tiedot ja aClass-kortin käytöstä kertyvät ostotiedot tallennetaan aClass-kanta-asiakasohjelman asiakasrekisteriin. Kortinhaltijan ostotapahtumatiedot tallennetaan asiakasrekisteriin ostopaikka-, loppusumma-, tuoteryhmä- ja tuotetasolla. Asiakas voi kieltää tietojen rekisteröimisen ilmoittamalla asiasta aClass-kanta-asiakaspalveluun. Tietojen tallentamisen tarkoituksena on mahdollisimman hyvä asiakassuhteen hoitaminen ja suoramarkkinoinnin kohdentaminen. Tietojen käyttöä ja käsittelyä on kuvattu yksityiskohtaisesti rekisteriselosteessa, joka on nähtävissä internetissä osoitteessa www.aclassraha.fi.

4. MUUT EHDOT

aClass-asiakas on velvollinen ilmoittamaan nimensä ja/tai osoitteensa muutoksesta osoitteessa www.aclassraha.fi. Sähköpostilla: [email protected] Puhelimitse arkisin klo 9 – 16 puh. 044 755 6622.

Asiakas voi halutessaan muuttaa suoramarkkinointiin liittyviä lupia (esim. sähköposti- ja tekstiviestiluvat) aClass-kanta-asiakassivuilla osoitteessa www.aclassraha.fi

Asiakas voi lopettaa aClass-asiakkuutensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti aClass-asiakaspalveluun.

L-Fashion Groupilla on oikeus irtisanoa aClass-asiakkuus siinä tapauksessa, että asiakas ei noudata edellä mainittuja sääntöjä. Irtisanominen tapahtuu lähettämällä aClass-kortinhaltijalle kirjallinen irtisanomisilmoitus.

L-Fashion Groupilla on oikeus muuttaa aClass-kanta-asiakasohjelman sääntöjä.

L-Fashion Groupilla on oikeus lopettaa aClass-kanta-asiakasohjelma ilmoittamalla siitä aClass-asiakkaille vähintään 3 kuukautta ennen ohjelman lopettamista.